Frække sange

Hvis du har bevæget dig ind på denne side, er det måske fordi du vil have skovlen under en, der altid selv driller andre. Nu skal han få det betalt tilbage!

Frække sange – vi giver ham/hende en sviner og vi bruger – i modsætning til alle mine andre sange – frække ord. Meget frække. Vi kalder en spade for en spade.

Et frækt ord der rimer på slik – eller et andet frækt ord der rimer på trisse – ja de bruges konkret – så det er ikke for sarte sjæle!

Alkohol og manglende kørefærdigheder kan nævnes. Hans mange frække forhold. Hans praleri – højtråbende mand – altid god for en vittighed. Måske du allerede nu har fornemmet – dette er ikke for sarte sjæle. Ørkenens sønner kan du sikkert lide – og der ligger stilen.

Da jeg er sportsidiot og kender til al slags sport – tror jeg da selv – ja så kan jeg i gode vendinger skrive gode vers om al slags sport – finurlige – da jeg kender regler og dårlige undskyldninger i sportens verden. Disse har nødvendigvis ikke nøde at indeholde frække ord, men dog kan det kombineres, hvis det ønskes.

Er det for groft – ja så klikker du af siden – og klikker ind på almindelige sange som absolut ikke indeholder frække ord – af den slags.

Husk:

Hvad enten det er en Festsange – bryllupssange – konfirmationssange – fødselsdagdsange – sange – barnedåbs sang – sang til sølvbryllupsfest – guldbryllupssang – 60 års fødselsdagsfest – fødselsdags festsange – festsange – sange – festsange – lejlighedsange – ja så kom blot til mig og vi finder “Sangen” der rammer plet!

Kontakt mig:

Stig Buus Nielsen – Rolighedsvej 2 – 4000  Roskilde – Tlf.: 4632 1770 / 2422 1770
E-mail.: kontakt@festtale.dk