Thomas_Eje

Festsange og festtaler

Nu er er det tid til at få bestilt festsange og festtaler. Ja det er det vel hele året laugh. Der er bryllupper hele året, men derudover er der jo stadigvæk runde fødselsdage. Disse fødselsdage skal vi også fejre med en festsang. Festsange og festtaler er mit speciale så står du og mangler en festsang så sige til: Jeg er klar!

Konfirmationssange der er personlige og indeholder en humor, der giver et smil eller et grin, når man synger sangen, ja så er det fint. Mine festsange indeholder den humor jeg kan finde i den tekst, du sender til mig.

Er der ikke direkte sjove episoder, ja så er det min opgave, at lave nogle sjove vendinger, der gør, at det bliver en sjov festsang. En festsang som vil blive husket!!

Hvorfor egentlig bruge mig til at lave festsange og festtaler?

  • fordi jeg er omhyggelig og skarp ?
  • fordi jeg kan være utrolig hurtig ?
  • fordi jeg er god til at lege med ord ?
  • fordi jeg laver sjove og personlige tekster ?
  • fordi jeg sætter mig ind i hver enkelt tekst ?

Ja du må selv vælge grunden!! 
Uanset hvilken type af festsange du ønsker ja så kom blot til mig og vi finder festsangen, der rammer plet! Jeg elsker at lege med det danske sprog og det er én af grundene til, at jeg skriver.  Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak om en eventuel festsang  – hvis du søger noget helt specielt, som kan være svært at beskrive i en mail, er du også velkommen til at ringe til mig.

Hvis du vælger mig til at lave din festsang, er du velkommen til at sende mig en mail, hvor du beskriver de ting, du vil have med i sangen.

Skriv nu ikke en hel roman. 
En sang er ca. 8 – 10 vers og hvis der drejer sig om en konfirmationssang, ja så er det ikke sikkert, at konfirmanden synes, at det er sjovt at høre både om dagpleje moderen, vuggestuen, børnehaven samt også skolen.. Men hvis et eller andet specielt er sket, ja så skal det da med. 3 - 4 vers om den periode samt måske et vers om fødslen -  ja det kan blive for meget. Så bliver der heller ikke så meget plads til de sjove ting som konfirmanden har lavet.

Det der sker her og nu er som regel det sjoveste. 
Det mest genkendelige. Det være sig sport, computer, shoppingen, makeup og personlig pleje, heste, venner, skole og fritid. Rejser ligeså. Fodbold og håndbold. Kreative evner.  Natlige spil med venner på deres computere. Livretter og ikke livretter. Søskende. Ja, der er nok at tage af.

Men husk. Lige meget hvad jeg foreslår, så er det dig, der bestemmer, hvad der skal med i sangen.

Festsange til runde fødselsdage, kobberbryllup og guldbryllup m.m.m. – ja der er det nemmere. Du har sikkert et eller andet på ofret som vi kan drille med. Men også søde, kære og velmenende ord om den store lidenskab for f.eks. sport eller arbejde – fritid – shopping – bilkørsel. Ja meget kan bruges. Jeg laver de gode, sjove rim ud fra dine stikord og sammen finder vi en god melodi, den kan synges på.