Thomas_Eje

Hvordan skriver man den gode festsange ??

Jeg ser her på Internettet, at mange tilbyder sig med især festsange. Det er fint at have noget at vælge i mellem. Men hvem er den rigtige. Jeg ser priser der er meget lave og tænker, hvordan kan man lave en sjov og personlig festsang til den pris?. Jeg beregner 2-3 dage til at lave en sjov festsang og en slags timeløn, om end lav, skal man vel have.

Jeg hælder ikke bare vers ud af ærmerne men tænker på, hvordan kunden og offeret får den bedste oplevelse. Jeg kan sagtens lave et vers på 2 minutter, men så får jeg måske ikke det finurlige eller den sjove kant med. Så bliver mit vers "almindeligt" og måske ikke så sjovt som man netop ønsker sig, når man laver sjove og personlige festsange.

eg bestræber mig på, at det enkelte vers bliver finurligt eller underfundigt. Det kan være med ironi eller sjove vendinger, at jeg laver sjove festsange.

Hvordan skriver man den gode festsange ??

Så vil jeg hellere gå fra et vers og gruble lidt - vende tilbage og så pludselig kommer den helt rigtige ide og det omtalte vers bliver som jeg og forhåbentlig kunden ønsker det.

Jeg skal understrege, at jeg ikke kender standarden på andres værker. De er sikkert rigtig gode. OG - hvis man kan få en sjov og personlig festsang til kr. 300,00, ja så vil det da være det, man skal gøre. Jeg prøver vist bare at forklare, hvorfor jeg har en højere pris end mange andre har. Jeg påstår ikke, at jeg er bedre.

Dog må jeg konstatere, at rigtig mange vender tilbage igen og igen. Jeg ved godt, at det er noget man ikke må sige, men jeg gør det alligevel:

Jeg er rigtig god til at skrive festtaler og sjove festsange.