Sange og taler

Nu er det tid til at få lavet sange og taler.

Nu skal der afholdes konfirmationer, så det er tid til sange og taler. Konfirmanden skal hyldes og måske også drilles lidt med en sjov festsang. Jeg er klar, så du er velkommen til at gå i gang. Så du kan sætte et flueben ud for - færdig festsange

Jeg ved, at jeg ikke er den billigste til at lave sange og taler. Mange går videre til andre sider og det forstår jeg godt. Jeg ved også, at mange vender tilbage til min side, "til sidst"  når de opdager, at jeg måske er god. Det er MEGET dyrt at annoncere, så det gør jeg sjældent. Jeg har heldigvis rigtig mange faste kunder, men ønsker meget gerne flere.

Hvis jeg ikke annoncerer, ja så er jeg MEGET svær at finde. Google søgning vil vise mig på side 8-9 og der kommer man ikke så tit. Derfor gem min hjemmeside: festtale.dk

Sjove festsange til konfirmationer - så er jeg klar!

Konfirmationssange er sagen lige nu. Vælg den du ønsker, der skal lave din festsang. Bliver det mig, ja så vil det glæde mig meget. Jeg elsker at drille kærligt - går meget op i, at rim er i orden og gerne lidt sjove og ikke bare ordinære rim - altså ikke:  ha´  - rimer på ka´.  Det ka' man bare ikke være bekendt i en konfirmationssang eller for den sags skyld i andre former for festsange!

Sange og taler er først færdig, når du har godkendt den.

For at jeg kan lave den bedste sang eller tale er det vigtigt at jeg har så mange oplysninger som muligt om den eller de personer, som sangen eller talen skal omhandle.Ikke at jeg bruger det hele. Men omkring 1 A4 side kan gøre det. Skriv stikord. Hvis jeg får 4-5 A4 sider bliver det voldsomt. Men jeg vælger så de ting jeg synes kunne være sjove at få med i festsange.

Jo flere oplysninger du sender, des bedre. Men alt med måde!
Det er klart at sjove episoder skal nævnes. En fartbøde, shoppingen, bilkørsel, ferier, børn, børnebørn, madlavning, sport ja ganske almindelige hverdagsting som folk kan nikke genkendende til. Når du har sendt alle de historier eller stikord, som du kan finde på, eller som du synes er vigtige, vil jeg med interesse læse disse. Opgiv venligst telefonnummer idet jeg vil ringe til dig efterfølgende for at få afklaret eventuelle spørgsmål.

Det er ofte de små daglig dagsting der er sjovest, når vi laver festsange. Ting som gæsterne kan nikke genkendende til.

Nu er det tid til at få lavet sange og taler.

Jeg vil endvidere prøve, via denne samtale, at få et så personligt portræt af “ofrene” som muligt. Om muligt lære vedkommende at kende nærmere. Dette vil betyde, at jeg er i stand til at danne mig et billede af personen. På den måde vil sangen kun omhandle episoder som “ofret” kan bifalde. Jeg vil ligeledes være i stand til at bedømme, hvor meget “ofret” kan tåle og ikke mindst, hvor meget “ofret” ikke kan tåle. Derefter laver jeg et udkast ud fra de givne oplysninger, hvorefter festsangen sendes til dig, til godkendelse.

Hvis du har ting, som du vil have rettet, melder du tilbage og jeg vil straks udbedre skaden. Når materialet er godkendt, vil du modtage den renskrevne festsang. Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende disse til mig pr. mail og jeg vil straks besvare disse.