Thomas_Eje

Bryllupstale - Kontakt mig for en uforglemmelig tale til brylluppet.

I forbindelse med afholdelse af  bryllup – hører det sig jo til, at brudgommen – må lette numsen og tage sig sammen – og holde en bryllupstale til bruden. (Eller måske vil bruden også overraske med et par bevingede ord).

Mange har svært ved at holde en bryllupstale, også selv om de er vant til at tale til store forsamlinger. Så er dette, ligesom noget andet. Som revyforfatter er jeg vant til at skrive sjove monologer, og det er jo i virkeligheden en monolog, der skal fremføres.

Alle bryllupstaler er personlige og lavet ud fra de oplysninger, som jeg får tilsendt. Jeg skal gøre opmærksom på, at jeg kun laver sjove indslag og ikke de alvorlige/sentimentale taler.

Jeg har fået mange tilbagemeldinger – hvilket folk normalt sjældent gør – om, hvor stor en succes det blev.

Bryllupstale

Godt gået – god tale – og klap på skulderen resten af aftenen. Den vej igennem har jeg fået mange nye kunder – på anbefalinger, men man kan jo aldrig få for meget at lave.

At mange er bange for at holde en bryllupstale, skyldes ofte, at de ikke har de rigtige ord. Hvis først man har publikum i sin hule hånd – vil man nyde, at stå der.Hvis du/I er interesseret eller blot blevet nysgerrige, er I meget velkommen til at kontakte mig med eventuelle spørgsmål.