Festsange i vild med dans?

Nej ingen festsange i Vild med dans men derimod lidt god dans, flotte billeder samt ikke mindst god musik fra et kanon orkester med et par kanon sangere. Skal vi ikke se det og så for en stund glemme alt om festsange ? – Her er en artikel fra Ekstra bladet d.d.

Klokken 21.37 en halv-sen aften lykkedes det endelig efter halvandet døgns  kamp: At få en lille plads i ’Vild med dans’-babe Louise Svalastog  Spellerbergs pressede tidsplan.

Det er ikke lysten til at snakke med Ekstra Bladet, der mangler, med tid. Ud  over at spille håndbold på fuld tid, knokler hun som en gal sammen med  dansepartner Mads Vad for at få trin og koreografi på plads. Og oven i har  den travle kvinde mand og barn, som også skal passes. Derfor tæller hvert  minut for 30-årige Louise Svalastog Spellerberg.

– Jeg er hele tiden i tids-underskud. Men når det man gør, gør en så glad, kan  man klare det meste. Og jeg er bare så glad for tiden. Men jeg sover ikke så  meget, lyder det på klingende jysk.

Mads må komme Louise Svalastog Spellerberg er dybt afhængig af andre, for at få det til at  hænge sammen. Hendes dansepartner tager daglig turen fra Aarhus til Kolding,  når de skal træne. Og Spellerbergs klub, FC Midtjylland, har flyttet kampe  for hendes skyld.

– Man skal ikke undervurdere baglandet. Det kræver forståelse hele vejen  rundt, for at det kan lade sig gøre lige nu.

Der er lukket for kommentarer.